RSS FeedsCity lijdt bij Norwich City eerste nederlaag (Sport1 Voetbal)

14 september 2019 20:58:05

City lijdt bij Norwich City eerste nederlaag (Sport1 Voetbal)

Norwich City heeft regerend landskampioen Manchester City de eerste nederlaag van het seizoen toegebracht. Op Carrow Road, het stadion van Norwich City, werd het 3-2 voor gepromoveerde club van keeper Tim Krul. Kenny McLean bezorgde Norwich na ruim een kwartier een voorsprong door vanuit een corner raak te koppen en tien minuten later tikte Todd Cantwell binnen voor de 2-0. Kort voor rust tekende Sergio Agüero voor de aansluitingstreffer, waardoor hij in de eerste vijf wedstrijden van het seizoen trefzeker was. In de tweede helft drukte City niet door en kort na rust bracht de Finse sensatie Teemu Pukki, met zijn zesde goal van het seizoen, de marge weer op twee door een fout van City-verdediger Nicolás Otamendi af te straffen. Rodrigo bracht City in de slotfase nog terug tot 3-2, maar verder kwam de ploeg van Pep Guardiola niet.

20 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ajax verslaat Heerenveen: 4-1 (Sport1 Voetbal)
Abraham evenaart Ronaldo en doet Hazard vergeten (Goal.com)