RSS FeedsAjax verslaat Heerenveen: 4-1 (Sport1 Voetbal)

14 september 2019 20:58:05

Ajax verslaat Heerenveen: 4-1 (Sport1 Voetbal)

Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen gewonnen. De landskampioen zegevierde met 4-1 in de Johan Cruijff ArenA. Dusan Tadic bracht Ajax in de 14e minuut met enig fortuin op voorsprong, toen een vrije trap van Klaas-Jan Huntelaar via zijn rug in het doel vloog. Tadic scoorde zo voor het twaalfde thuisduel in de eredivisie op rij. Heerenveen kwam in de 22e minuut op gelijke hoogte toen Jens Odgaard een fout van Daley Blind afstrafte (1-1). De Deense aanvaller leek ook voor 1-2 te zorgen. Zijn tweede treffer werd echter afgekeurd nadat de videoscheidsrechter een overtreding op Joël Veltman had gezien. Nicolás Tagliafico kopte Ajax in blessuretijd van de eerste helft op voorsprong. De Argentijn tekende in de 58e minuut ook voor 4-1. Perr Schuurs had Ajax in de 52e minuut op 3-1 gezet. Tadic, Edson Álvarez en Quincy Promes mochten voortijdig naar de kant, met het oog op de komende duels met Lille OSC en PSV. Siem de Jong, vorig jaar verhuurd aan Sydney FC, was een van de invallers.

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Real Sociedad verrast Atlético Madrid (Sport1 Voetbal)
City lijdt bij Norwich City eerste nederlaag (Sport1 Voetbal)