RSS FeedsLASK Linz pakt eindzege in PSV-poule (Sport1 Voetbal)

12 december 2019 21:20:13

LASK Linz pakt eindzege in PSV-poule (Sport1 Voetbal)

LASK Linz heeft in groep D van de Europa League, ook met PSV, de eindzege gepakt. De Oostenrijkse club was in de strijd tegen Sporting Portugal om de eerste plaats met 3-0 te sterk. Voor de thuisploeg kwamen Gernot Trauner en Joćo Klauss (strafschop) in de eerste helft tot scoren. In de extra tijd van de tweede helft zorgde invaller Marko Raguz voor 3-0. Sporting moest vanaf de 35e minuut met tien man verder door een rode kaart voor doelman Renan Ribeiro. Mede daardoor leverde het offensief na de rust geen rendement op. LASK eindigde in de groep op 13 punten, gevolgd door Sporting met 12. PSV (8 punten) en Rosenborg (1) waren voor het begin van de laatste speelronde al uitgeschakeld voor een plaats bij de laatste 32. De Eindhovense ploeg verloor eind vorige maand met 4-0 bij Sporting en had daardoor geen kans meer op overwinteren.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

PSV sluit af met gelijkspel tegen Rosenborg (Sport1 Voetbal)
PSV met gelijkspel (1-1) richting Feyenoord (Sport1 Voetbal)