RSS FeedsPSV sluit af met gelijkspel tegen Rosenborg (Sport1 Voetbal)

12 december 2019 21:13:20

PSV sluit af met gelijkspel tegen Rosenborg (Sport1 Voetbal)

PSV heeft de groepsfase van de Europa League afgesloten met een gelijkspel. De thuiswedstrijd tegen Rosenborg BK, dat ook geen kans meer had om de knock-outfase te bereiken, eindigde in 1-1. Rosenborg kwam halverwege de eerste helft op voorsprong. Pål André Helland scoorde met een geplaatst schot van buiten het zestienmetergebied: 0-1. PSV kwam na ruim een uur spelen langszij door een treffer van Mohamed Ihattaren. De 17-jarige spelmaker werd na 70 minuten vervangen door Gastón Pereiro. Trainer Mark van Bommel deed dat met het oog op de uitwedstrijd van zondag tegen Feyenoord. Om die reden speelden Donyell Malen en Steven Bergwijn allebei ook maar een helft mee. Ryan Thomas, de laatste tijd ook basisspeler bij PSV, werd na een uur naar de kant gehaald om krachten te sparen.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Arsenal redt het net in Europa League (Sport1 Voetbal)
LASK Linz pakt eindzege in PSV-poule (Sport1 Voetbal)