RSS FeedsFC Utrecht vergroot degradatiezorgen NAC (Sport1 Voetbal)

16 maart 2019 22:08:26

FC Utrecht vergroot degradatiezorgen NAC (Sport1 Voetbal)

FC Utrecht heeft de degradatiezorgen van NAC vergroot door in Breda met maar liefst 4-0 te winnen. Door de ruime nederlaag heeft NAC nu een achterstand van acht punten op FC Emmen en De Graafschap, dat met 3-0 wist te winnen bij sc Heerenveen. Jean-Christophe Bahebeck was twee keer trefzeker voor FC Utrecht. De Fransman opende in de 34e minuut de score met het hoofd en bepaalde al na een klein uur de eindstand door bij de tweede paal binnen te tikken na goed voorbereidend werk van Gyrano Kerk. Simon Gustafson tekende op slag van rust vanuit een strafschop voor 0-2 en Willem Janssen maakte uit een corner met een kopbal de 0-3. Voor Gustafson was het al zijn zesde benutte penalty van het seizoen. Hij wist het doel in de laatste vier uitduels te vinden.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Feyenoord zet ook derde plek op het spel (Sport1 Voetbal)
Feyenoord verliest in De Kuip van Willem II (Sport1 Voetbal)