RSS FeedsFeyenoord verliest in De Kuip van Willem II (Sport1 Voetbal)

16 maart 2019 22:08:26

Feyenoord verliest in De Kuip van Willem II (Sport1 Voetbal)

Feyenoord heeft voor de tweede keer dit seizoen een nederlaag moeten incasseren in De Kuip. Bekerfinalist Willem II was met 3-2 te sterk. In december moest Feyenoord voor eigen publiek ook al buigen voor Fortuna Sittard (0-2). Alexander Isak maakte in de 69e minuut het winnende doelpunt. Invaller Nicolai Jørgensen kopte enkele minuten voor tijd de 3-3 binnen, maar dat doelpunt werd op advies van de VAR afgekeurd door scheidsrechter Pol van Boekel omdat de Deense spits zijn bewaker had vastgehouden. Feyenoord kwam twee keer op voorsprong, via Steven Berghuis en Eric Botteghin. Freek Heerkens en Fernando Lewis brachten Willem II steeds weer snel langszij. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst zet door de nederlaag de derde plek in de eredivisie op het spel. AZ kan zondag in punten op gelijke hoogte komen. De Alkmaarders moeten dan wel Ajax verslaan.

99 viewsCategorie: Sport > Voetbal

FC Utrecht vergroot degradatiezorgen NAC (Sport1 Voetbal)
`Messi van De Graafschap´ lacht na solo: `Het zag er wel beetje klungelig uit´ (Voetbalzone)