RSS FeedsBarcelona en Koeman met 1-2 ten onder tegen aartsrivaal Real Madrid (Dagblad Suriname)

24 oktober 2021 20:15:43

Ronald Koeman vindt de 1-2-nederlaag met FC Barcelona tegen aartsrivaal Real Madrid niet helemaal terecht. De Nederlandse trainer is van mening dat zijn ploeg een goede eerste helft speelde. “We verdienden een ander resultaat, zeker gezien de eerste helft”, zei de geplaagde Barça-trainer na de wedstrijd.  Voor rust kreeg Sergiño Dest bij 0-0 een reuzenkans, […]

21 viewsCategorie: Algemeen > Buitenland > Suriname

Liverpool zet Manchester United met 0-5 aan de kant op Old Trafford – Hattrick van Salah (Dagblad Suriname)
Verstappen wint in Texas F1 Grand Prix van de VS en vergroot voorsprong op Hamilton in strijd om wereldtitel (Dagblad Suriname)