RSS FeedsLuuk Koopmans in bijzonder gezelschap: elf scorende doelmannen (Telesport)

29 oktober 2020 14:42:37

Luuk Koopmans in bijzonder gezelschap: elf scorende doelmannen (Telesport)

De grote held van de eerste bekerronde is ADO Den Haag-doelman Luuk Koopmans geworden. De goalie sleepte met zijn schitterende kopgoal in de vierde minuut van de blessuretijd een verlenging uit het vuur, nadat hij even daarvoor in een één-tegen-één-situatie de beslissende 0-2 van Sparta had voorkomen. Dat ADO zich vervolgens via strafschoppen zou plaatsen voor de tweede ronde maakte het sprookje van de Brabander compleet. Koopmans bevindt zich in goed gezelschap. Een elftal van scorende keepers door de jaren heen.

61 viewsCategorie: Sport

LIVE | ‘Streep door Tour Down Under`, alleen Michelle de Jong positief getest voor NK (Algemeen Dagblad Sport)
Terug in Imola, waar alles nog altijd Senna ademt (Algemeen Dagblad Sport)