Headlinez Home  

RSS FeedsSlowfoodfan Asli uit Maastricht promoot fermentatie: ‘Als je mijn zuurdesembrood hebt geproefd, wil je nooit meer fabrieksbrood` (De Limburger Maastricht)

 
 

19 oktober 2020 11:44:51

 
Slowfoodfan Asli uit Maastricht promoot fermentatie: ‘Als je mijn zuurdesembrood hebt geproefd, wil je nooit meer fabrieksbrood` (De Limburger Maastricht)
 


Asli Hatipoglu werkt in het Foodlab van de Jan van Eyck Academie Maastricht. Ze is gefascineerd door de werking van bacteriën en schimmels bij conservering en bereiding van voedingsmiddelen. Fermentatie maakt bijna alles lekkerder, zegt ze. En is supergezond!


 
53 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Limburg > Maastricht
 
‘Vrienden van XONAR` zamelt geld en speelgoed in voor jeugd (De Limburger Maastricht)
Mini-filmfestival Enci-groeve verplaatst naar 2021 (De Limburger Maastricht)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Maastricht


Copyright © 2008 - 2024 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Nachrichten