Slowfoodfan Asli uit Maastricht promoot fermentatie: ‘Als je mijn zuurdesembrood hebt geproefd, wil je nooit meer fabrieksbrood` (De Limburger Maastricht) |
19 oktober 2020 11:44:51 |
Slowfoodfan Asli uit Maastricht promoot fermentatie: ‘Als je mijn zuurdesembrood hebt geproefd, wil je nooit meer fabrieksbrood` (De Limburger Maastricht) |
Tweet Asli Hatipoglu werkt in het Foodlab van de Jan van Eyck Academie Maastricht. Ze is gefascineerd door de werking van bacteriën en schimmels bij conservering en bereiding van voedingsmiddelen. Fermentatie maakt bijna alles lekkerder, zegt ze. En is supergezond! |
53 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Limburg > Maastricht |
‘Vrienden van XONAR` zamelt geld en speelgoed in voor jeugd (De Limburger Maastricht) Mini-filmfestival Enci-groeve verplaatst naar 2021 (De Limburger Maastricht) |
blog comments powered by Disqus |