-
-
-
-
-
-
- Belgie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Opening restaurant Commotie aan de Rozebroeken: smaakbommetjes in een groene, minimale setting (Provinciale Zeeuwse Courant Gent) |
29 september 2020 17:55:21 |
Opening restaurant Commotie aan de Rozebroeken: smaakbommetjes in een groene, minimale setting (Provinciale Zeeuwse Courant Gent) |
Tweet ‘Commotie` klinkt je misschien bekend in de oren. Het was tot voor kort de naam van het knusse pop-up restaurant op de Hubert Frere-Orbanlaan. Een zodanig succes dat sommelier Lara De Vlieger (28) en chef Thomas Gellynck (25) besloten om een vaste locatie te zoeken. Vandaag openen ze met trots hun vaste restaurant tegenover de Rozenbroeken. Op je bord vind je smaakbommen, geserveerd in een groene oase. |
52 viewsCategorie: Algemeen > Buitenland > Europa > Belgie |
Bart De Wever krijgt taart met boodschap erop op Internationale Dag Tegen Voedselverspilling (Provinciale Zeeuwse Courant Antwerpen) Volkswijk Nieuw Gent door de ogen van vrijwilliger Eugénie Verspeeten (65): “Hier wonen ook heel wat mensen die wel hard gewerkt hebben” (Provinciale Zeeuwse Courant Gent) |
blog comments powered by Disqus |