RSS FeedsDeroue nieuwe WK leider na winst in tweede WorldSSP300 race (Racesport)

9 augustus 2020 16:54:16

Deroue nieuwe WK leider na winst in tweede WorldSSP300 race (Racesport)

Scott Deroue heeft de tweede WorldSSP300 wedstrijd op zijn naam geschreven. De race werd in laatste ronde vanwege een crash vroegtijdig afgebroken en bij voorlaatste doorkomst lag Deroue aan de leiding. Jeffrey Buis scoorde een vierde plaats. Koen Meuffels werd negende en Glenn van Straalen werd als elfde in de einduitslag opgenomen. Het WorldSBK weekend […] Het bericht Deroue nieuwe WK leider na winst in tweede WorldSSP300 race verscheen eerst op De snelste motorsportsite van Nederland.

37 viewsCategorie: Sport > Motorsport

Hattrick voor Rea, Van der Mark scoort zijn tweede podium in Portimao (Racesport)
Bo Bendsneyder weet uitstekende start in Brno niet te verzilveren (Racesport)