RSS FeedsTwee goals Antony bij Ajax-debuut, rentree Stekelenburg (Telesport Voetbal)

8 augustus 2020 21:04:43

Twee goals Antony bij Ajax-debuut, rentree Stekelenburg (Telesport Voetbal)

Ajax is met een ruime zege op RKC Waalwijk (6-1) begonnen aan de oefencampagne richting het nieuwe seizoen. De Braziliaanse aanvaller Antony, overgekomen van São Paulo, maakte na rust zijn debuut voor de thuisploeg. Hij had 16 minuten nodig voor zijn eerste treffer en maakte ook de 5-1. Lassina Traoré, Klaas-Jan Huntelaar (twee keer) en Jurgen Ekkelenkamp troffen eveneens doel voor de thuisploeg. Teun van Grunsven tekende voor de enige treffer van RKC.

43 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Acht conclusies: Ajax` spelmaker staat achterin, Schuurs en Martínez blijvertjes? (VoetbalPrimeur)
Arnold Bruggink herkent specifieke kwaliteit in eerste doelpunt van Antony (Voetbalzone)