RSS FeedsFC Utrecht wint en verliest van Go Ahead Eagles (FCUtrecht.net)

8 augustus 2020 15:12:29

FC Utrecht wint en verliest van Go Ahead Eagles (FCUtrecht.net)

Go Ahead Eagles heeft vanmiddag twee oefenduels van twee keer 30 minuten gespeeld tegen FC Utrecht. Beide ploegen wonnen één keer met 1-0. In het eerste duel begon Go Ahead met de volgende elf: Gorter; Lucassen, Beukema, Veldmate, Kuipers; Idzes, Ross, Brouwers; Berden, Rabillard, Van Hoeven. Treffer Beukema Al binnen twee minuten viel het enige doelpunt van die wedstrijd. Sam Beukema tikte binnen uit een voorzet van Bradly van Hoeven na een afgeslagen hoekschop. Namens Utrecht kregen Nick Venema en Urby Emanuelson in de eerste helft kansen op de gelijkmaker, maar scoorden niet. Bij Go Ahead dacht Martijn Berden recht te hebben op een strafschop en kon Antoinne Rabiallard net niet bij een voorzet. Geen doelpunten tweede helft Na rust werd een schot van Jonas Arweiler geblokt en schoot Venema over. Aan de andere kant miste proefspeler Frank Ross een paar minuten voor het einde het doel op een meter. Dalmau scoort Ook in de eerste helft van het tweede duel was het vroeg raak. Nadat eerst Gyrano Kerk al gevaarlijk was, scoorde Adrian Dalmau even later in twee instanties. Utrecht bleef daarna de gevaarlijkste ploeg, maar kort voor rust was Go Ahead dicht bij een treffer. Maarten Paes bracht redding op een inzet van Jarni Koorman. Blijft bij 1-0 Na de pauze was Coen Temminck namens Go Ahead gevaarlijk, Othmane Boussaid stuitte op doelman Mitchel Michaelis van de Deventer ploeg. Die doelman bracht later ook redding op een schot van Bart Ramselaar en in de slotfase was Sam Crowther nog dicht bij de gelijkmaker, maar Paes hield zijn doel schoon. Opstelling FC Utrecht duel 1 Thijmen Nijhuis (10. Maarten Paes); Mark van der Maarel, Emil Bergström, Christopher Mamengi, Gabriel Culhaci; Odysseus Velanas, Urby Emanuelson, Jonas Arweiler; Eros Maddy, Nick Venema, Daniel Arzani (31. Mark Pabai). Opstelling FC Utrecht duel 2 Maarten Paes; Sean Klaiber, Justin Hoogma, Tommy St. Jago, Django Warmerdam; Davy van den Berg, Othmane Boussaid, ...

43 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > FC Utrecht

Van Stee: `Twee clubs in Nederland die Fraser op het lijf zijn geschreven` (VoetbalPrimeur FC Utrecht)
Utrecht-vuurdoop voor Arzani in tweeluik met Go Ahead (VI.nl FC Utrecht)