RSS FeedsAanvaller Weghorst helpt Wolfsburg met drie treffers aan zege (Sport1 Voetbal)

15 februari 2020 17:46:37

Aanvaller Weghorst helpt Wolfsburg met drie treffers aan zege (Sport1 Voetbal)

Wout Weghorst heeft zijn rentree in de basisformatie van VfL Wolfsburg gevierd met drie treffers. De spits bezorgde zijn ploeg daarmee de zege bij TSG 1899 Hoffenheim: 2-3. Weghorst benutte twee strafschoppen en maakte in de 72e minuut zijn winnende treffer op aangeven van Maximilian Arnold. De aanvaller stond begin dit jaar even aan de kant met een dijbeenblessure. Hij mocht vorige week al invallen tijdens het thuisduel met Fortuna Düsseldorf. Weghorst kreeg ook nog een gele kaart voor een handsbal. Hij kreeg in blessuretijd een publiekswissel. Christoph Baumgartner en Andrej Kramaric scoorden voor Hoffenheim, dat onder leiding staat van trainer Alfred Schreuder. RB Leipzig versloeg Werder Bremen (3-0) en mag zich voor minimaal een dag koploper van de Bundesliga noemen. Lukas Klostermann, Patrik Schick en Nordi Mukiele scoorden voor de ploeg die een voorsprong van twee punten heeft op Bayern München, dat zondag nog tegen 1. FC Köln speelt. Davy Klaassen speelde de hele wedstrijd voor Werder Bremen, de nummer voorlaatst van de Bundesliga. Trainer Peter Bosz won met Bayer Leverkusen de uitwedstrijd tegen 1. FC Union Berlin (2-3). Karim Bellarabi maakte in de 94e minuut het winnende doelpunt voor de ploeg waar Daley Sinkgraven ontbrak. Hertha BSC versloeg SC Paderborn (2-1) en nam afstand van de onderste plaatsen. Karim Rekik speelde de hele wedstrijd voor de club uit Berlijn, waar trainer Jürgen Klinsmann afgelopen week na ruim twee maanden alweer ontslag nam. Jeffrey Gouweleeuw speelde met FC Augsburg gelijk tegen sc Freiburg: 1-1.

39 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Weghorst schittert met hattrick; RB Leipzig wint ruim van Klaassen (Voetbalzone)
SUPERTIP: Livestream PSV – ADO Den Haag (Eredivisie 15-02-2020) (Voetbal4u.com)