RSS FeedsEerste zege Solskjaer met United op City (Sport1 Voetbal)

7 december 2019 21:27:14

Eerste zege Solskjaer met United op City (Sport1 Voetbal)

Manchester City heeft in eigen huis een pijnlijke nederlaag moeten incasseren tegen stadgenoot Manchester United. De landskampioen zag de bezoekers met 2-1 winnen in het Etihad Stadion. United-coach Ole Gunnar Solskjaer won nog niet eerder van City. Als speler verloor hij twee keer en speelde hij twee keer gelijk. Ook als coach verloor hij met United twee keer van de stadgenoot. De Noor zag zijn spelers fel beginnen, wat leidde tot meerdere goede kansen. In de 20e minuut werd Marcus Rashford neergehaald door Bernardo Silva. De spits verzilverde zelf de strafschop. Nadat Rashford daarna voorlangs had geschoten en ook op de lat, was het Anthony Martial die de voorsprong verdubbelde met een schot in de korte hoek. Wat City daarna ook deed, het wilde maar niet lukken. Pas in de 85e minuut zorgde Nicolás Otamendi met een kopbal uit een hoekschop voor de aansluitingstreffer. De spelers van coach Pep Guardiola konden de vierde nederlaag van dit seizoen echter niet meer voorkomen.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Bosz wint met Leverkusen van Schalke 04 (Sport1 Voetbal)
Rentree Afellay hoogtepunt van klinkende zege PSV (Telesport Voetbal)