RSS FeedsLjungberg snakt met Arsenal naar een zege (Sport1 Voetbal)

6 december 2019 08:00:52

Ljungberg snakt met Arsenal naar een zege (Sport1 Voetbal)

Interim-trainer Freddie Ljungberg weet wat Arsenal nodig heeft om uit de sportieve crisis te komen. `Alleen een overwinning kan de jongens weer wat vertrouwen geven`, zei de Zweed, die voorlopig de leiding heeft over het Londense elftal na het ontslag van manager Unai Emery. Ook met Ljungberg als eindverantwoordelijke op de bank ging Arsenal donderdag tegen Brighton & Hove Albion onderuit: 1-2. `We waren er niet in de eerste helft. We speelden passief, zonder energie. Ik herkende Arsenal niet. Het leek of de jongens de bal liever niet wilden hebben. Ze oogden bang, ze bewogen amper, iedereen stond stil. Daar hebben we in de rust over gepraat`, zei Ljungberg. `Na een tactische aanpassing oogden we in de tweede helft plotseling weer als een team. We hebben Brighton 20 minuten onder druk gezet, een doelpunt gemaakt en we dachten dat we de wedstrijd konden winnen.`

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal

De rust in Friesland is wedergekeerd: sc Heerenveen maakt indruk (Voetbalzone)
Ronald Koeman: `Ik vind het ongemakkelijk om daarover te praten` (Goal.com)