RSS FeedsParis SG moeizaam langs Nantes (Sport1 Voetbal)

4 december 2019 23:17:03

Paris SG moeizaam langs Nantes (Sport1 Voetbal)

In de Franse competitie heeft koploper Paris Saint-Germain met enige moeite gewonnen van middenmoter Nantes. Het duel in Parijs eindigde in 2-0. De treffers vielen na de rust. Het openingsdoelpunt kwam op naam van Kylian Mbappé die in de 52e minuut uit een pass van Angel Di María prachtig scoorde met een tikje achter zijn standbeen langs. Uit een strafschop besliste Neymar vijf minuten voor tijd het duel. Op de ranglijst heeft PSG vijf punten meer dan nummer twee Olympique Marseille, dat dinsdag met 2-0 won bij Angers. De lijstaanvoerder moet ook nog een wedstrijd inhalen.

25 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Fenomenale Mané leidt Liverpool in spektakelstuk naar zege in derby (Goal.com)
Fenomenale Mané leidt Liverpool naar zege in Merseyside-spektakelstuk (Voetbalzone)