-
-
-
-
-
- Gelderland
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Gault&Millau: Chef-kok Zoë Lensen uit Rhenen is verrassing van het jaar (De Gelderlander De Vallei) |
2 december 2019 16:06:15 |
Gault&Millau: Chef-kok Zoë Lensen uit Rhenen is verrassing van het jaar (De Gelderlander De Vallei) |
Tweet AMSTERDAM/RHENEN - Zoƫ Lensen, chef-kok en eigenaar van restaurant Sal do Mar in Rhenen, is door restaurantgids Gault&Millau uitgeroepen tot Verrassing van het Jaar. Het beste Groentegerecht van het Jaar is gemaakt door Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel in Nijmegen. Zijn restaurant is ook de hoogste nieuwe binnenkomer. |
40 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Gelderland |
Muur stort in bij sloopwerkzaamheden in Borculo, man zwaargewond (De Gelderlander Achterhoek) Man gewond bij schietpartij in Rhenen; verdachte man aangehouden (De Gelderlander De Vallei) |
blog comments powered by Disqus |