-
-
-
-
-
-
- Nijmegen
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Gault&Millau: Chef-kok Zoë Lensen uit Rhenen is verrassing van het jaar (De Gelderlander Nijmegen) |
2 december 2019 15:52:46 |
Gault&Millau: Chef-kok Zoë Lensen uit Rhenen is verrassing van het jaar (De Gelderlander Nijmegen) |
Tweet AMSTERDAM/RHENEN - Zoƫ Lensen, chef-kok en eigenaar van restaurant Sal do Mar in Rhenen, is door restaurantgids Gault&Millau uitgeroepen tot Verrassing van het Jaar. Het beste Groentegerecht van het Jaar is gemaakt door Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel in Nijmegen. Zijn restaurant is ook de hoogste nieuwe binnenkomer. |
37 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Gelderland > Nijmegen |
Busje van pakketbezorger gestolen, politie spoort dieven in Nijmegen op via Track & Trace (De Gelderlander Nijmegen) Man die aan de deur kwam met `vaag verhaal“ is aangehouden voor oplichting (De Gelderlander Nijmegen) |
blog comments powered by Disqus |