RSS FeedsPSV uitgeschakeld na 4-0 bij Sporting (Sport1 Voetbal)

28 november 2019 23:05:39

PSV uitgeschakeld na 4-0 bij Sporting (Sport1 Voetbal)

PSV is na de winterstop niet meer actief in de Europa League. De Eindhovenaren verloren donderdag met 4-0 bij Sporting Portugal. Doordat LASK Linz in de andere groepswedstrijd te sterk was voor Rosenborg BK (1-2), kan PSV niet meer bij de eerste twee in de poule eindigen. Sporting leidde na een kwartier spelen al met 2-0 door doelpunten van Luiz Phellype en Bruno Fernandes. Kort voor rust zorgde Jérémy Mathieu uit een hoekschop voor de 3-0. De pijn werd voor PSV nog groter toen Fernandes in de 64e minuut een strafschop benutte. De uitschakeling in de Europa League is de volgende klap voor PSV. Het elftal van trainer Mark van Bommel zag de achterstand in de competitie op Ajax de voorbije weken oplopen tot elf punten. Het nationale bekertoernooi is daardoor nu al een hoofddoel geworden voor PSV, dat zondag in de eredivisie bij FC Emmen op bezoek gaat.

20 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Druijf kan geluk niet op bij AZ (Sport1 Voetbal)
Druk op Emery bij Arsenal neemt toe na zevende duel op rij zonder zege (Voetbalzone)