RSS FeedsJong Oranje in blessuretijd langs Engeland (Sport1 Voetbal)

19 november 2019 20:52:13

Jong Oranje in blessuretijd langs Engeland (Sport1 Voetbal)

De voetballers van Jong Oranje hebben in een oefenwedstrijd de leeftijdsgenoten van Engeland met 2-1 verslagen. In Doetinchem maakte Javairô Dilrosun in blessuretijd, uit een vrije trap, het winnende doelpunt. Kaj Sierhuis zette Jong Oranje op aangeven van Deyovaisio Zeefuik, ploeggenoot bij FC Groningen, halverwege de eerste helft op voorsprong. Mason Greenwood van Manchester United bracht Jong Engeland een kwartier voor tijd op gelijke hoogte. Donderdag kwam Jong Oranje nog in actie in de kwalificatiereeks voor het EK in 2021. Jong Gibraltar werd toen met 6-0 kansloos gelaten. De ploeg van bondscoach Erwin van de Looi is na vier duels nog zonder puntenverlies.

22 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Tottenham Hotspur zet Mauricio Pochettino op straat (Goal.com)
Live EK-kwalificatie: snelle goal voor Oranje (Telesport Voetbal)