RSS FeedsPSV draagt ruime overwinning tegen VVV-Venlo op aan Ihattaren (FCUpdate.nl PSV)

7 oktober 2019 10:09:12

PSV draagt ruime overwinning tegen VVV-Venlo op aan Ihattaren (FCUpdate.nl PSV)

PSV heeft zondagmiddag afgerekend met VVV-Venlo (4-1). Na een gezapige eerste helft werd een stormachtige tien minuten VVV fataal. Donyell Malen (2x), Denzel Dumfries en Steven Bergwijn verzorgden de doelpunten voor PSV, terwijl Tobias Pachonik voor VVV nog wat terug kon doen. Voorafgaand aan de wedstrijd was er een minuut stilte, aangezien Mohammed Ihattaren het trieste bericht had ontvangen dat zijn vader is overleden na een lang ziekbed. Ihattaren was dan ook niet van de partij.

45 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > PSV

Van Bommel: `Je merkte direct dat het anders was dan normaal` (FCUpdate.nl PSV)
‘AC Milan wil Donyell Malen overnemen van PSV’ (Voetbal4u.com PSV)