RSS FeedsMagistrale Messi scoort vier keer (Sport1 Voetbal)

22 februari 2020 18:38:13

Magistrale Messi scoort vier keer (Sport1 Voetbal)

Lionel Messi had vier duels op rij niet gescoord voor Barcelona, maar in de thuiswedstrijd tegen laagvlieger SB Eibar (5-0) was de Argentijnse sterspeler weer ouderwets op dreef. Hij bracht de eerste vier treffers van de Spaanse kampioen op zijn naam. Arthur zorgde in de voorlaatste minuut voor de eindstand. Messi scoorde drie keer tussen de 14ste en 40ste minuut. Het was zijn 54ste hattrick in zijn loopbaan en zijn vierde in de eerste helft van een wedstrijd. In de 87ste minuut trof de onnavolgbare aanvoerder opnieuw doel. Messi scoorde voor de zevende keer in zijn carrière ten minste vier goals in een wedstrijd. Hij staat in La Liga nu op achttien treffers. Frenkie de Jong moest bij de thuisclub op de bank beginnen, evenals de Deense aanwinst Martin Braithwaite (ex-Leganés). De Nederlandse middenvelder kwam in de 59ste minuut het veld in voor Sergio Busquets. Ook Braithwaite mocht invallen, in de 72ste minuut voor Antoine Griezmann. Hij stond aan de basis van 4-0 en 5-0. Barcelona staat voorlopig bovenaan met 55 punten. Real Madrid speelt zaterdagavond bij Levante en herovert met een zege de koppositie. Opvallend waren vooraf de vele witte zakdoekjes die in Camp Nou te zien waren. Een deel van de aanhang van Barça is ontevreden over het bestuursbeleid, vooral op supportersgebied. Dankzij Messi ontstond er toch nog snel een vrolijke stemming in het stadion. Barcelona speelt dinsdag in de achtste finales van de Champions League in Italië tegen Napoli.

36 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Van Aanholt bezorgt Crystal Palace zege (Sport1 Voetbal)
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - ADO Den Haag (Voetbalzone)