RSS FeedsVan Aanholt bezorgt Crystal Palace zege (Sport1 Voetbal)

22 februari 2020 18:38:13

Van Aanholt bezorgt Crystal Palace zege (Sport1 Voetbal)

Patrick van Aanholt heeft Crystal Palace met een doelpunt aan een 1-0-zege geholpen op Newcastle United. De linksback, voor de derde keer dit seizoen trefzeker, schoot vlak voor rust raak uit een vrije trap vanaf zo`n 25 meter. Voor Crystal Palace was het de achtste overwinning van het seizoen. Door de zege passeerde de club uit Londen Newcastle op de ranglijst. Crystal Palace is, samen met Newcastle, Watford en Norwich City, de minst scorende ploeg van de Premier League. Van Aanholt maakte pas het 24e doelpunt in 27 duels. Palace nam in de strijd tegen degradatie afstand van Aston Villa, dat met 2-0 verloor bij Southampton. De Ier Shane Long scoorde al in de achtste minuut en in de 95e minuut maakte Stuart Armstrong er 2-0 van. Bij Aston Villa viel Anwar El Ghazi al na 28 minuten geblesseerd uit.

37 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Messi scoort vier keer voor Barcelona in Camp Nou (Sport1 Voetbal)
Magistrale Messi scoort vier keer (Sport1 Voetbal)