RSS FeedsAZ in slotfase naast LASK Linz (Sport1 Voetbal)

21 februari 2020 08:51:40

AZ in slotfase naast LASK Linz (Sport1 Voetbal)

AZ heeft een nederlaag in de eerste knock-outronde van de Europa League ternauwernood voorkomen. Het elftal van trainer Arne Slot maakte kort voor tijd gelijk tegen LASK Linz: 1-1. De return tegen de koploper uit de Oostenrijkse competitie is over een week. Marko Raguz opende in de 26e minuut de score. De aanvaller stond op de juiste plaats toen de bal na een verre ingooi werd doorgekopt. Myron Boadu was in de beginfase van de tweede helft dicht bij de gelijkmaker. Doelman Alexander Schlager redde op zijn inzet van dichtbij. AZ leek met een nederlaag genoegen te moeten nemen. Kort voor tijd maakte James Holland echter hands. Teun Koopmeiners benutte de strafschop: 1-1. De aanvoerder voorkwam daarmee de derde nederlaag op rij voor AZ. Eerstedivisionist NAC Breda schakelde de Alkmaarders uit in de KNVB-beker (1-3) en afgelopen zaterdag verloor AZ in de competitie met 2-0 bij FC Twente.

22 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Huiseigenaren hebben in 2020 hogere vaste lasten (Metronieuws Voetbal)
Ajax pijnlijk onderuit tegen Getafe (Sport1 Voetbal)