RSS FeedsAjax pijnlijk onderuit tegen Getafe (Sport1 Voetbal)

21 februari 2020 08:51:40

Ajax pijnlijk onderuit tegen Getafe (Sport1 Voetbal)

Ajax heeft de uitwedstrijd tegen Getafe met 2-0 verloren. Deyverson opende in de 37e minuut de score in de voorstad van Madrid. Kenedy vergrootte in blessuretijd de problemen van de bezoekers uit Amsterdam, na balverlies van invaller Perr Schuurs. De return van de zestiende finales van de Europa League is komende donderdag in de Johan Cruijff ArenA. Nicolás Taglifico mist de tweede wedstrijd tegen Getafe. Hij kreeg een gele kaart en is een duel geschorst. Doelman André Onana keert volgende week wel weer terug. Hij ontbrak in de uitwedstrijd wegens een schorsing. Getafe liet Ajax geen moment in het ritme komen. De nummer drie van Spanje irriteerde de tegenstander met overtredingen en provocerend gedrag. De kampioen van Nederland kreeg nauwelijks kansen en zag een einde komen aan een mooie serie van 14 Europese uitwedstrijden zonder nederlaag op rij.

42 viewsCategorie: Sport > Voetbal

AZ in slotfase naast LASK Linz (Sport1 Voetbal)
`Nieuw contract Dick Advocaat tot 2021 bij Feyenoord kwestie van tijd´ (Voetbalzone)