RSS FeedsReal Madrid verspeelt in eigen stadion punten tegen Celta de Vigo (Sport1 Voetbal)

16 februari 2020 23:04:30

Real Madrid heeft de voorsprong op FC Barcelona in de Spaanse voetbalcompetitie zien slinken van drie punten naar één punt. `De Koninklijke` kwam zondag in eigen stadion tegen Celta de Vigo niet verder dan een gelijkspel: 2-2. De Russische oud-Feyenoorder Fedor Smolov schoot Celta al na 7 minuten op voorsprong. Het duurde tot de 52e minuut voordat Real Madrid langszij kwam. De gelijkmaker kwam op naam van de Duitser Toni Kroos. Aanvoerder Sergio Ramos benutte in de 65e minuut een strafschop voor Real. De koploper leek daarmee de punten alsnog in Madrid te houden, maar invaller Santi Mina zorgde in de 85e minuut voor de 2-2. FC Barcelona won een dag eerder met 2-1 van Getafe, de komende tegenstander van Ajax in de Europa League.

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Lazio verslaat Inter en neemt tweede plaats in Serie A over (Sport1 Voetbal)
Real Madrid struikelt over Celta de Vigo en laat dure punten liggen (Voetbalzone)