RSS FeedsLazio verslaat Inter en neemt tweede plaats in Serie A over (Sport1 Voetbal)

16 februari 2020 22:51:33

Lazio verslaat Inter en neemt tweede plaats in Serie A over (Sport1 Voetbal)

Lazio lijkt serieus mee te gaan doen in de strijd om de Italiaanse voetbaltitel. Het team van coach Simone Inzaghi won zondag de topper van Internazionale: 2-1. Lazio keek bij rust nog tegen een achterstand aan. De Engelsman Ashley Young scoorde kort voor rust. Ciro Immobile maakte in de 50e minuut vanaf de strafschopstip gelijk. De Serviër Sergej Milinkovic-Savic bracht Lazio in de 69e minuut op voorsprong. De thuisploeg hield die voorsprong vast. Oranje-international Stefan de Vrij deed de gehele wedstrijd mee bij Inter en kreeg aan het begin van de tweede helft een gele kaart. Juventus, dat zondag met 2-0 van Brescia won, is na 24 speelronden koploper met 57 punten. Lazio staat nu tweede met 56 punten. Inter moet met 54 punten voorlopig met de derde plek genoegen nemen.

40 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Bejegende Moussa Marega haalt op Instagram hard uit: `Vá se foder´ (Voetbalzone)
Real Madrid verspeelt in eigen stadion punten tegen Celta de Vigo (Sport1 Voetbal)