RSS FeedsMaddison schiet Leicester langs Tottenham (Sport1 Voetbal)

21 september 2019 16:19:54

Maddison schiet Leicester langs Tottenham (Sport1 Voetbal)

Leicester City heeft een mooie thuiszege op Tottenham Hotspur geboekt. De ploeg van Brendan Rodgers was met 2-1 te sterk voor de Londenaren. James Maddison was de matchwinner. TOTTENHAM START MATIG, PAKT WEL DE LEIDING Na een kwartier leek Leicester City op voorsprong te komen door Wilfred Ndidi, maar Ayoze Perez stond in een buitenspelpositiie waardoor het doelpunt niet doorging. Even later viel het doelpunt aan de andere kant. Harry Kane schoot knap binnen.  [%fragment id=9821%] OMGEDRAAIDE TWEEDE HELFT Ook in de tweede helft werd er een goal afgekeurd, maar dit keer aan de kant van Tottenham. Serge Aurier leek te scoren maar Kane stond in een eerdere fase buitenspel. Even later was het wel raak, maar was het Leicester dat scoorde. Rechtsback Ricardo Pereira schoot de gelijkmaker binnen. [%fragment id=9822%] MATCHWINNER MADDISON De wedstrijd bleef op en neer gaan maar uiteindelijk was het Maddison die met een mooie knal van afstand de eindstand op 2-1 bepaalde. Door de overwinning gaan The Foxes over Tottenham heen in de stand.  [%fragment id=9823%]

24 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Tottenham verliest bij Leicester (Sport1 Voetbal)
Frenkie de Jong heeft geen spijt: `In 2018 zou het anders zijn geweest´ (Voetbalzone)