RSS FeedsTottenham verliest bij Leicester (Sport1 Voetbal)

21 september 2019 16:19:54

Tottenham verliest bij Leicester (Sport1 Voetbal)

Tottenham Hotspur heeft in het prille seizoen al de tweede nederlaag geleden. De finalist van de Champions League van afgelopen seizoen ging onderuit bij Leicester City: 2-1. De ploeg van coach Mauricio Pochettino leidde bij rust nog met 0-1. De openingstreffer was een sterk staaltje van Harry Kane. De spits werd op weg naar het doel geduwd, kwam struikelend het strafschopgebied in maar wist al vallend de bal toch langs Kasper Schmeichel te werken. Leicester trok de stand in de 69e minuut weer gelijk door een doelpunt van de Portugees Ricardo Pereira. Lang leek het duel tussen de twee subtoppers op een gelijkspel uit te draaien, maar met een afstandsschot besliste James Maddison de wedstrijd vijf minuten voor tijd. Leicester staat voorlopig tweede met 11 punten uit zes duels. Koploper Liverpool is de enige ploeg in de Premier League met de maximale score van 15 punten uit vijf wedstrijden.

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal

AZ gaat voor unieke uitzege op ADO Den Haag (Goal.com)
Maddison schiet Leicester langs Tottenham (Sport1 Voetbal)