RSS FeedsFC Twente slaat ver in blessuretijd toe (Sport1 Voetbal)

23 februari 2019 01:00:04

FC Twente slaat ver in blessuretijd toe (Sport1 Voetbal)

FC Twente heeft in de Keuken Kampioen Divisie voor de tiende keer op rij gewonnen. In de Veste werd FC Eindhoven verslagen, 1-0. Het doelpunt viel pas in de vierde minuut van de extra tijd. Aitor benutte een strafschop, verkregen na een overtreding op nieuweling Fred Friday. De meevaller in blessuretijd zorgde er voor dat de Enschedese formatie van coach Marino Pusic weer 3 punten uitliep op FC Den Bosch. De achtervolger verloor in eigen huis van MVV, 1-2. FC Twente heeft nu 11 punten voorsprong op de nummer twee. Sparta en Go Ahead Eagles, de nummers vier en drie, spelen zondag op het Kasteel tegen elkaar. Met 18 punten uit zes duels leidt FC Twente ook in de derde periode. MVV volgt op 2 punten.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Heracles wint van onfortuinlijk VVV (Sport1 Voetbal)
KNVB wijst verzoek PEC Zwolle af (Sport1 Voetbal)