RSS FeedsHeracles wint van onfortuinlijk VVV (Sport1 Voetbal)

23 februari 2019 01:00:04

Heracles wint van onfortuinlijk VVV (Sport1 Voetbal)

Heracles Almelo heeft door een late strafschop de zege gepakt bij VVV-Venlo (0-1). Het duel in Venlo werd al vroeg in de eerste helft ruim twintig minuten stilgelegd nadat VVV-verdediger Jerold Promes een op het eerste oog ernstige knieblessure opliep. Scheidsrechter Erwin Blank stuurde beide ploegen terug de kleedkamers in, terwijl Promes werd behandeld op het veld. Na ruim twintig minuten werd de ongelukkige voetballer met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en werd de wedstrijd hervat. Het resulteerde in een rommelige eerste helft met nauwelijks kansen. In de tweede helft zocht VVV nadrukkelijk naar de openingstreffer. Peniel Mlapa kreeg een grote kans, maar Heracles-verdediger Dario van den Buijs kon ingrijpen. Doelman Janis Blaswich bracht redding op een schot van Danny Post. Heracles kreeg vervolgens een strafschop na een lichte duw van Nils Röseler aan Lerin Duarte. Mohammed Osman schoot de strafschop onberispelijk binnen.

26 viewsCategorie: Sport > Voetbal

AC Milan haalt uit tegen Empoli (Sport1 Voetbal)
FC Twente slaat ver in blessuretijd toe (Sport1 Voetbal)