RSS FeedsLyon en Barça houden hun kruit nog droog (Sport1 Voetbal)

19 februari 2019 23:28:39

Lyon en Barça houden hun kruit nog droog (Sport1 Voetbal)

De eerste achtste finale Olympique Lyonnais en Barcelona heeft geen winnaar en geen goals opgeleverd. De Catalanen waren in Lyon de bovenliggende partij, maar met Lionel Messi en Luis Suárez in matige vorm leverde dat geen treffers op. Bij de thuisploeg kon Memphis Depay evenmin zijn stempel drukken. De beste kansen voor de thuisploeg waren al vroeg in het duel te noteren. Marc-André ter Stegen ranselde de beste poging eigenhandig uit zijn doel: Rust! Het is nog 0-0 bij Lyon-Barcelona...er gebeurt genoeg, maar mede dankzij dit soort reddingen van Ter Stegen geen goals #ZiggoSport #UEFAChampionsLeague #LYOBAR pic.twitter.com/74EzjqXAT1 — Ziggo Sport Voetbal (@ZS_Voetbal) 19 februari 2019 Na de pauze bleven beide ploegen jagen op een treffer. Depay deed in de 52ste minuut een verrassende poging. Zijn schot verdween voorlangs. Kort daarna verknalde hij een vrije trap. Die grilligheid was kenmerkend voor de hele wedstrijd. Suárez liet de grootste kansen liggen op de winnende treffer, ook door vakwerk van doelman Anthony Lopes.

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Liverpool kan Bayern niet kraken op Anfield (Sport1 Voetbal)
Wijnaldum: ´Dat is heel vervelend´ (Telesport Voetbal)