RSS FeedsChelsea pakt punt na bizarre slotfase (Sport1 Voetbal)

20 oktober 2018 16:14:39

Chelsea pakt punt na bizarre slotfase (Sport1 Voetbal)

Chelsea heeft na een tumultueuze slotfase een punt overgehouden aan het duel met Manchester United. Ross Barkley schoot diep in blessuretijd de 2-2 binnen. Na het provocerend juichen van een staflid van de thuisploeg ging José Mourinho door het lint. Na wat speldenprikjes over en weer was het Chelsea dat bij de eerste de beste kans meteen toesloeg. Antonio Rüdiger kopte op uitstekende wijze de bal achter David de Gea. De Duitser kreeg overigens wel alle ruimte van Paul Pogba. [%fragment id=7287%] De eerste helft was geen vermakelijke vertoning. United was in de eerste helft aanvallend onmachtig en Chelsea liet de ploeg van Mourinho komen om vervolgens op de counter eruit te kunnen komen. De tweede helft was een stuk aantrekkelijker. The Mancunians speelde meer naar voren, waardoor ze meer kansen creëerden. Martial beloonde zijn ploeg uiteindelijk.  [%fragment id=7289%] De juiste spirit was gevonden en beide ploegen kregen mogelijkheden om op voorsprong te komen. Martial leek het goudhaantje te worden. De Fransman krulde de bal op een mooie wijze achter Kepa.   Manchester United leek de drie punten binnen te hebben, maar in de laatste minuut van de blessuretijd ging het alsnog mis. Ross Barkley kreeg van dichtbij de bal voor zijn voeten en schoot binnen. Na provocerend juichen van een staflid van Chelsea was Mourinho als een adder gebeten en ging hij door het lint.  [%fragment id=7290%] Chelsea heeft onder Maurizio Sarri nog geen wedstrijd in de Premier League verloren. De ploeg heeft 21 punten uit 9 wedstrijden. Manchester United heeft 14 punten uit evenveel wedstrijden.  [%fragment id=7291%]

37 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Mourinho door het lint na gelijkspel United (Sport1 Voetbal)
Chelsea komt met de schrik vrij tegen Manchester United (V-bal)