RSS FeedsMourinho door het lint na gelijkspel United (Sport1 Voetbal)

20 oktober 2018 16:14:39

Mourinho door het lint na gelijkspel United (Sport1 Voetbal)

Trainer José Mourinho beleeft niet de fijnste periode uit zijn loopbaan. De Portugees leek met Manchester United op weg naar een uitzege op Chelsea, totdat Ross Barkley in de zesde minuut van blessuretijd alsnog gelijkmaakte voor de thuisploeg: 2-2. Mourinho verloor zichzelf toen een assistent-trainer van Chelsea hem uitdaagde na de late gelijkmaker. Hij wilde op de vuist en moest zelfs worden tegengehouden. De gefrustreerde Mourinho had even tijd nodig om weer bij zinnen te komen. Uiteindelijk keerde hij maar weer terug naar zijn dug-out. Het kan bijna niet anders of de tuchtcommissie van Engelse voetbalbond gaat weer een onderzoek naar het gedrag van de Portugees instellen. Het had er lang veel van weg dat Anthony Martial zijn coach Mourinho de helpende hand ging toesteken. De Franse aanvaller scoorde tweemaal na rust, nadat Chelsea in de 21e minuut door Antonio Rüdiger op voorsprong was gekomen. Mourinho kon wel een succesje gebruiken. United presteerde de afgelopen weken niet alleen teleurstellend. De coach kreeg ook veel kritiek op de verdedigende speelwijze van zijn ploeg. United houdt door het gelijkspel een achterstand van zeven punten op Chelsea, dat voorlopig nog koploper is. Maar Manchester City en Liverpool kunnen zaterdag twee punten uitlopen op Chelsea.

45 viewsCategorie: Sport > Voetbal

VIDEO - Mourinho compleet door het lint na provocatie (Telesport Voetbal)
Chelsea pakt punt na bizarre slotfase (Sport1 Voetbal)