RSS FeedsAtlético herstelt zich na vlotte achterstand (Sport1 Voetbal)

18 september 2018 23:32:35

Atlético herstelt zich na vlotte achterstand (Sport1 Voetbal)

Atlético Madrid heeft de koppositie gepakt in Groep A van de Champions League. De Madrilenen wonnen met 2-1 bij AS Monaco. De thuisploeg startte goed met de 1-0, maar wist daarna geen vuist meer te maken. VEELBELOVEND BEGIN Monaco wekte de indruk er veel te halen viel in het Prinsdom. Een felle start leverde na 17 minuten de verdiende eerste goal op.  GRANDSIR PRIKT HEM ERIN:  [%fragment id= 6975%] ATLÉTICO STELT ORDE OP ZAKEN De snelle tegengoal was voor Los Colchoneros het teken het heft in handen te nemen. Met een fluwelen passje ineens uit de lucht, zette Antoine Griezmann zijn aanvalsmaatje Diego Costa alleen voor de keeper. En die sloeg koel toe. TANDEM GRIEZMANN-COSTA SLAAT TOE: [%fragment id= 6976%] WINNENDE GOAL VALT AL VOOR RUST  De gelijkmaker zorgde voor extra energie en vertrouwen bij de ploeg van de geschorste Diego Simeone. Vlak voor het rust-signaal kopte José María Jimenez torenhoog de 1-2 binnen. En daar wist Monaco in het vervolg niets meer aan te veranderen.  AIR GIMENEZ: [%fragment id= 6977%]

47 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Rodrigues scoort voor winnend Galatasaray (Sport1 Voetbal)
Liverpool wint voetbalfeestje van PSG (Sport1 Voetbal)