RSS FeedsRodrigues scoort voor winnend Galatasaray (Sport1 Voetbal)

18 september 2018 23:32:35

Rodrigues scoort voor winnend Galatasaray (Sport1 Voetbal)

In Groep D van de Champions League heeft Galatasaray de eerste wedstrijd royaal gewonnen. De ploeg van basisspeler Ryan Donk was op eigen veld met 3-0 te sterk voor Lokomotiv Moskou. De Kaapverdiaanse aanvaller Garry Rodrigues, in Rotterdam geboren, opende in de negende minuut de score met een strak schot. In de 67ste minuut knalde Eren Derdiyok raak uit een vrije trap. Selcuk Inan benutte in de extra tijd nog een strafschop. Galatasaray beëindigde het duel met tien man na de tweede gele kaart voor Papa Alioune N`Diaye in de 87ste minuut. In Duitsland eindigde het duel tussen Schalke 04 en FC Porto in 1-1. De Portugese club liet in de dertiende minuut een strafschop liggen. Doelman Ralf Fährmann keerde het schot van de Braziliaan Alex Telles met een fraaie duik. Breel Embolo zette Schalke na ruim een uur koelbloedig op voorsprong uit een scherpe counter. Een kwartier voor tijd benutte Otavio namens FC Porto nu wel een strafschop. Bij de bezoekers ontbrak aanwinst Riechedly Bazoer.

37 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Firmino knalt Liverpool in extremis langs PSG (Goal.com)
Atlético herstelt zich na vlotte achterstand (Sport1 Voetbal)