RSS FeedsAlmere City in half uur langs Jong AZ (Sport1 Voetbal)

20 augustus 2018 22:28:04

Almere City in half uur langs Jong AZ (Sport1 Voetbal)

Almere City FC heeft het debuut van trainer Michele Santoni opgeluisterd met een overwinning op Jong AZ. De ploeg van de Italiaanse Amsterdammer sloeg op het kunstgrasveld in Wijdewormer hard toe in het eerste half uur. Met drie doelpunten in 28 minuten tijd, van Niek Vossebelt, Tim Receveur en Stijn Meijer, legde Almere City FC de basis voor de winst: 2-3. Jong AZ kreeg kort na rust de kans om terug te komen in de wedstrijd, maar Jelle Duin schoot een strafschop hoog over het doel nadat de Almeerse verdediger Moustapha Seck met rood van het veld was gestuurd. De Alkmaarse beloften kwamen halverwege de tweede helft alsnog terug via Tijjani Reijnders en in de blessuretijd maakte Ferdy Druijf zelfs de aansluitingstreffer. De gelijkmaker bleef echter uit in de resterende minuten. Almere City haalde vorig seizoen onder trainer Jack de Gier de finale van de play-offs, waarin De Graafschap te sterk was. De Gier stapte daarna over naar NEC.

47 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Valencia en Atlético Madrid in evenwicht (Sport1 Voetbal)
Nederlandse auto schept moeder en zoons; 1 overlijdt (Metronieuws Voetbal)