RSS FeedsValencia en Atlético Madrid in evenwicht (Sport1 Voetbal)

20 augustus 2018 22:20:45

Valencia en Atlético Madrid in evenwicht (Sport1 Voetbal)

De krachtmeting tussen Valencia en Atlético Madrid in de Spaanse competitie heeft geen winnaar opgeleverd. Het duel tussen de nummers twee (Atlético) en vier (Valencia) van afgelopen seizoen in La Liga eindigde in Mestalla in 1-1. Angel Correa bracht Atlético, dat vorige week met winst op stadgenoot Real de Europese Supercup veroverde, na 25 minuten op voorsprong. De Argentijn rondde een fraaie steekbal van Antoine Griezmann beheerst af. De thuisclub wist daar lange tijd weinig tegenover te zetten, tot Rodrigo in de 56e minuut de stand gelijk trok. De Spaanse aanvaller nam de bal fraai aan na mistasten van de Madrileense aanvoerder Diego Godin en passeerde doelman Jan Oblak: 1-1. In het laatste half uur waren de beste kansen voor Valencia. Een kopbal belandde op de paal en twee keer speelde de thuisclub een kansrijke situatie slecht uit.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Vrees voor baan Mourinho: `Er zijn grote afscheidingen zichtbaar´ (Voetbalzone)
Almere City in half uur langs Jong AZ (Sport1 Voetbal)