RSS FeedsBayern walst over 10 man van Besiktas heen (Sport1 Voetbal)

20 februari 2018 22:42:14

Bayern walst over 10 man van Besiktas heen (Sport1 Voetbal)

Bayern München gaat zich zo goed als zeker plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League. Tegen Besiktas werd het in Duitsland 5-0. Over drie weken is de return in Turkije. De overwinning kwam mede tot stand door een snelle rode kaart voor de bezoekers. Domagoj Vida haalde de doorgebroken Robert Lewandowski na een ruim kwartier neer en mocht gaan douchen. Besiktas speelde vervolgens heel behoorlijk en kreeg ook een paar kansen, maar Bayern kwam op 1-0. Thomas Müller maakte er 1-0 van na een actie van Kingsley Coman aan de linkerkant van het veld. [%fragment id= 5514%] Na de pauze was het Bayern dat de klok sloeg en al snel lag de tweede tegen het net. Coman was nu de afmaker, Lewandowski de aangever. Dat de terugwedstrijd over drie weken niet meer spannend gaat worden, is te danken aan Müller en Lewandowski. Müller zorgde in minuut 66 voor de 3-0, Lewandowski scoorde in de 79ste en 88ste minuut.

40 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Blunder Chelsea helpt Barcelona aan gelijkspel (Sport1 Voetbal)
Messi doorbreekt vloek en bezorgt Barcelona degelijke uitgangspositie (Voetbalzone)