RSS FeedsBlunder Chelsea helpt Barcelona aan gelijkspel (Sport1 Voetbal)

20 februari 2018 22:42:14

Blunder Chelsea helpt Barcelona aan gelijkspel (Sport1 Voetbal)

Chelsea-Barcelona is geëindigd in 1-1, en daarmee mogen de Spanjaarden niet klagen. De eerste wedstrijd in de achtste finale van de Champions League leek te gaan eindigen in een Engelse zege, maar een verdedigingsfout bracht Barcelona de zo gewenste uitgoal. De thuisploeg creëerde de meeste kansen en had pech dat er niet eerder gescoord werd. Willian schoot twee keer met scherp in de eerste helft, maar deed dat net niet scherp genoeg: hij raakte twee keer de paal. Eerst fraai op de paal rechts: [%fragment id= 5512%] En daarna links: [%fragment id= 5513%] Na de rust was het wel raak. Met een mooie curve liet hij doelman Marc-André Ter Stegen kansloos. Barcelona probeerde vervolgens wel de gelijkmaker op het bord te krijgen, maar kansen kregen Lionel Messi en zijn mannen amper. De winnende goal: [%fragment id= 5515%] Toch kwam de gelijkmaker op het scorebord. Marcos Alonso speelde de bal voor zijn eigen verdediging langs. Niemand kwam erbij, behalve Andrés Iniesta. De middenvelder legde terug op Messi, en de Argentijn schoot beheerst binnen.

39 viewsCategorie: Sport > Voetbal

De Boer denkt dat Ajax-speler De Jong wereldtop kan halen (V-bal)
Bayern walst over 10 man van Besiktas heen (Sport1 Voetbal)