RSS FeedsBayern en Schalke pakken winst (Sport1 Voetbal)

13 december 2017 22:50:32

Bayern en Schalke pakken winst (Sport1 Voetbal)

Bayern München is in de Bundesliga verder uitgelopen op RB Leizpig. De koploper won in eigen huis met 1-0 van nummer laatst FC Köln en zag de voorsprong op Leipzig oplopen naar tien punten. Robert Lewandowski maakte in de tweede helft het enige doelpunt voor Bayern, waar Arjen Robben nog altijd wegens een blessure ontbrak. Thomas Müller legde na een uur spelen de bal met het hoofd af voor de voeten van de Poolse spits, die niet aarzelde. Schalke 04 is na een 3-2-zege op FC Augsburg de nieuwe nummer twee op negen punten van Bayern. Franco di Santo en Guido Burgstaller bezorgden de ploeg uit Gelsenkirchen de voorsprong. De Braziliaan Caiuby scoorde de 2-1 voor de bezoekers, waarbij Jeffrey Gouweleeuw de hele wedstrijd speelde. Michael Gregoritsch maakte uit een strafschop de gelijkmaker en enkele minuten later bezorgde Daniel Caligiuri Schalke vanaf elf meter alsnog de winst.

24 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Feyenoord weet in eigen huis niet te winnen van Heerenveen (Voetbalblog.nl)
Milan op sloffen langs Hellas voor Coppa (Sport1 Voetbal)