RSS FeedsMilan op sloffen langs Hellas voor Coppa (Sport1 Voetbal)

13 december 2017 22:50:32

Milan op sloffen langs Hellas voor Coppa (Sport1 Voetbal)

Zonder al te veel inspanning heeft AC Milan de kwartfinales van de Coppa Italia bereikt. In eigen huis klopten de mannen van Genaro Gattuso eenvoudig Hellas Verona. De bezoekers waren duidelijk niet opgewassen tegen de gevallen grootmacht uit Milaan. Zo moeizaam als het de laatste jaren in de competitie gaat, zo eenvoudig was het vanavond. Na dik twintig minuten brak Suso de ban voor de gastheren. Na een korte corner draaide hij de bal scherp richting tweede paal. Daar liep alles en iedereen er aan voorbij, en dus was het raak: [%fragment id=4803%] Niet veel later gooide Alessio Romagnoli de wedstrijd al in het slot. De verdediger hoefde na uitstekend werk van André Silva alleen maar tegen de bal aan de lopen om te scoren. [%fragment id=4805%] Na de thee gingen de Rossineri vrolijk verder waar ze voor rust waren gestopt. De Roodzwarten voetbalden vrijuit tegen de weerloze bezoekers. Het duurde dan ook niet lang tot de 3-0 op het bord stond. Milan had er wel weer een hoekschop voor nodig. Na een korte variant was het nu Patrick Cutrone die scoorde.  [%fragment id=4806%] Milan speelde de wedstrijd hierna eenvoudig uit en kwam niet meer in de problemen. In de kwartfinale is stadgenoot Internazionale eind december de tegenstander.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Bayern en Schalke pakken winst (Sport1 Voetbal)
AC Milan treft Inter in kwartfinale; Donnarumma huilt in kleedkamer (Voetbalzone)