RSS FeedsClub Brugge loopt verder uit (Sport1 Voetbal)

22 oktober 2017 16:50:53

Club Brugge loopt verder uit (Sport1 Voetbal)

Club Brugge heeft zondag in speelronde elf de tiende overwinning van het seizoen geboekt. De koploper in de hoogste klasse van het Belgische voetbal was op eigen veld met 1-0 net de baas over FC Antwerp. Brugge heeft 30 punten. Charleroi, dat zaterdag gelijkspeelde (1-1) bij Lokeren, volgt al op acht punten. De wedstrijd werd beslist door een doelpunt van Saulo Decarli. De Zwitser scoorde in de 35e minuut uit de rebound, nadat doelman Sinat Bolat een inzet van Laurens de Bock nog had gekeerd. Bij Brugge speelden aanvoerder Ruud Vormer en verdediger Stefano Denswil de volle negentig minuten.

18 viewsCategorie: Sport > Voetbal

AZ maakt einde aan slechte serie (Sport1 Voetbal)
Dagen Koeman lijken geteld na pijnlijke thuisnederlaag (Soccernews.nl)