RSS FeedsAZ maakt einde aan slechte serie (Sport1 Voetbal)

22 oktober 2017 16:48:02

AZ maakt einde aan slechte serie (Sport1 Voetbal)

AZ heeft zondag voor het eerst sinds redelijk lange tijd weer een wedstrijd in de eredivisie gewonnen. Het team van trainer John van den Brom rekende in eigen stadion af met FC Utrecht: 3-0. AZ sloot door de zege aan bij de subtop, en heeft nu drie punten meer dan Utrecht. Teun Koopmeiners hielp AZ halverwege de eerste helft met een fraai geplaatst schot van buiten het zestienmetergebied op voorsprong. De negentienjarige Castricummer stond voor het eerst in zijn loopbaan in het basiselftal van het eerste van AZ. Die stand bleef lang op het bord staan. Alireza Jahanbakhsh, de aangever bij het doelpunt van Koopmeiners, verdubbelde in de 62e minuut de voorsprong voor AZ. Voor de aanvaller is het zijn tweede doelpunt van het seizoen. Joris van Overeem bepaalde in de tachtigste minuut, met een schot met buitenkant rechts, de eindstand op 3-0.

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ajax verslaat Feyenoord met 4-1 in De Kuip (Sport1 Voetbal)
Club Brugge loopt verder uit (Sport1 Voetbal)