RSS FeedsManchester United verslaat ook Swansea City (Sport1 Voetbal)

19 augustus 2017 15:40:32

Manchester United verslaat ook Swansea City (Sport1 Voetbal)

Manchester United heeft drie punten overgehouden aan de eerste uitwedstrijd van het seizoen. Bij Swansea City maakten Eric Bailly, Romelu Lukaku, Paul Pogba en Anthony Martial de doelpunten: 0-4. Manchester was het seizoen vorige week begonnen met een thuiszege op West Ham United (4-0). Tegen Swansea had het elftal van trainer José Mourinho het zaterdag een stuk moeilijker. Bailly opende in blessuretijd van de eerste helft de score. De verdediger uit Ivoorkust was attent toen de bal via de lat op de grond stuiterde. Bailly tikte de bal over de doellijn. Het doelpunt kon voor een groot deel ook worden toegeschreven aan Paul Pogba, die uit een hoekschop van Daley Blind hard richting doel kopte. Doelman Lukasz Fabianski kon nog redden, maar was daarna kansloos toen Bailly als eerste bij de bal was. De andere doelpunten vielen pas tegen het einde van de tweede helft, in korte tijd. Eerst was het de beurt aan Lukaku (80e minuut), daarna scoorden Pogba (82e minuut) en Martial (84e minuut).

40 viewsCategorie: Sport > Voetbal

`Ajax haalde met Sanchez ook een Paard van Troje binnen` (Soccernews.nl)
Man United ploft er opnieuw vier binnen (Sport1 Voetbal)