RSS FeedsMan United ploft er opnieuw vier binnen (Sport1 Voetbal)

19 augustus 2017 15:40:32

Man United ploft er opnieuw vier binnen (Sport1 Voetbal)

Op Manchester United staat voorlopig geen maat. De ploeg van José Mourinho was in het Liberty Stadium met 4-0 te sterk voor Swansea City. Die eindstand stond vorige week ook al op het scorebord na het thuisduel met West Ham United. UNITED BEGINT STROEF, POGBA ONTSNAPT AAN ROODToch was het geen makkelijk potje voor United. De bezoekers hadden vooral in de eerste helft moeite met Swansea, dat al na twee minuten de lat raakte. Op slag van rust viel pas de eerste treffer. Paul Pogba kopte tegen de lat, Eric Bailly gaf vervolgens het laatste zetje. Even daarvoor had Pogba misschien wel zijn tweede gele kaart moeten krijgen: [%fragment id=3208%] IN 4 MINUTEN 3 KEER RAAKIn de tweede helft hadden The Mancunians aan vier minuten genoeg om de wedstrijd in het slot te gooien. Tien minuten voor rust maakte Romelu Lukaku de 0-2 en daarmee alweer zijn derde van het seizoen. Daarna was het de beurt aan Pogba en invaller Anthony Martial. De 0-3 van Pogba was de mooiste: [%fragment id=3212%]

38 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Manchester United verslaat ook Swansea City (Sport1 Voetbal)
`Iedereen was er voor Nouri´s familie, zo zou dit land moeten zijn´ (Voetbalzone)