RSS FeedsJong FC Utrecht wint oefenduel van ADO Den Haag (FCUtrecht.net)

23 maart 2023 15:15:42

Jong FC Utrecht wint oefenduel van ADO Den Haag (FCUtrecht.net)

Jong FC Utrecht heeft donderdagmiddag een oefenduel gewonnen van ADO Den Haag. In Den Haag wonnen de bezoekers met 1-3. De eerste helft in het Bingoal Stadion leverde geen doelpunten op. De tweede helft was al snel een stuk vermakelijker. Tobias Augustinus-Jensen zette Jong FC Utrecht in de 64e minuut op voorsprong. Het duurde echter nog geen vijf minuten voor ADO Den Haag op gelijke hoogte kwam. Even later was Augustinus-Jensen de aangever op Eliano Reijnders, die de 1-2 maakte. Aanvoerder Yuya Ikeshita schoot de bal slechts tien minuten na de 0-1 in de hoek. Het betekende de knappe eindstand van 1-3. Opstelling Jong FC Utrecht: Gadellaa, Rawlins (46` Eersteling), Timber, Vertrouwd, Yah, Felicia, Ikeshita, Versluis (46` Reijnders), Bukala, Augustinus-Jensen, Kloosterboer (46` Boumenjal)

17 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > FC Utrecht

Debuterende NEC`er en De Keijzer vervangen Gravenberch en Scherpen (VI.nl FC Utrecht)
Fabian de Keijzer in Jong Oranje (FCUtrecht.net)