RSS FeedsVan Hooijdonk en Kieft bekritiseren niet alleen Trauner fel: ‘Dat is klote` (Voetbalzone Feyenoord)

25 mei 2022 22:13:21

Feyenoord kijkt halverwege de finale van de Conference League aan tegen een 1-0 achterstand. Even leek de kansen op succes toe te nemen voor de ploeg van trainer Arne Slot toen Henrikh Mkhitaryan in de vijftiende minuut naar de kant ging, maar Roma vond in de 32ste minuut de voorsprong dankzij Nicolò Zaniolo.

14 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Feyenoord

Kritiek op eerste helft van Feyenoord: `De angst is te groot` (VI.nl Feyenoord)
LIVE: Feyenoord moet in tweede helft achterstand wegpoetsen tegen Roma (VoetbalPrimeur Feyenoord)