RSS FeedsUtrecht loopt over armzalig Vitesse heen, maar vergeet tweeluik al te beslissen (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

19 mei 2022 22:58:53

FC Utrecht gaat met een comfortabele voorsprong op zak naar Arnhem voor de return van de Europese play-offwedstrijd tegen Vitesse. De formatie van trainer Rick Kruys was in de Domstad met name voor rust veel beter en mocht klagen dat de eindstand 3-1 was.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

Everton draait 2-0 achterstand toch nog om in zege en blijft in de Premier League (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
Bizarre situatie: fans van Everton bestormen het veld al in minuut 85 (VoetbalPrimeur SC Cambuur)